tirsdag 30. juni 2009

Noen før-bilder?

Noen før-bilder, men etter-bildene har jo snart blitt før-bilder alt.. :/

Soverommet til jentene!


Stua/ mitt soverom!


så begynte det å bli fart på sakene, når jeg bare fikk tingene på riktig sted!
Stua etterpå :

Andre delen av stua:

rommet til jentene:

Kjøkken, det vil si spisedelen :

Benken og andre delen av kjøkkenet:


Rommet til jentene har blitt mye bedre, og gangen som ikke ses her er helt strøken nå.
Stua har på etter-bildene litt rot her og der, som klær og en lampe som ikke er demontert. Men det er mye bedre nå..

Sommerens innkjøp er lille vennen :



Og en etterlengted AC-anlegg. Sikkert luksus, men høyst unnværlig hos meg. Jeg bor rett under taket, og sola den steker!


Håper å få til å komme meg på kino til helgen.. Transformers 2 lokker veldig!

Ellers tilbringer jeg tiden med å søke jobb, være på stranda, eller ta utallige turer ut fordi en liten frøken må tisse. Hun er derimot veldig flink, og har fort funnet ut hvordan dette gjøres. Totalt 4-5 uhell hittil, og det var bare de første dagene.. Nå er det alt noen dager siden sist. Jeg er utrolig stolt..

Jentene er veldig glad i henne, og vi deler godt på lufting og plukking av bæsj. ( det satt langt inne å plukke bæsj, men det har hjulpet) Hun bæsjer jo 3-4 ganger om dagen, så det blir nok bæsj! Hihi.

Tilbake til varmen!

lørdag 27. juni 2009

Tittei!

Hils på lille vennen!











bilder av leiligheten kommer seinere!

mandag 22. juni 2009

Vi har flyttet!

Ting står på hodet, som det skal gjøre..

Det må være ryddig til i morgen, for da kommer vår nye lille sjef i huset.

Har tatt noen før-bilder, ( alt rotet ) så skal dere få se etter-bildene etterhvert.

*puste pese* Rydde mer!

torsdag 18. juni 2009

Pakke, pakke, pakke..

og pakke litt til. Denne hører jeg på

Rydder vekk ting som jeg ikke har brukt på et års tid, og kaster ting jeg aldri har brukt. Jeg håper jeg får plass til alt sammen i mitt nye "kott". Heh..

Det regner i dag, så jeg kan pakke med god samvittighet, og ikke trene.

Men så.. tilbake til jobb.

Tenkte å få tatt meg en tur i butikken og få kjøpt muffins, så kanskje jeg kan få begynte å bake før i morgen. Hmm..

onsdag 17. juni 2009

Tannlege, oh tannlege

Da var det gjort for nå.. Del 3 av rotfyllingen er unnagjort. Nå skal jeg bare tilbake i September, og da skal tanna få sin permanente fylling og bli bygget opp.
Noe så ekkelt som verk ble sugd ut av tanna. På røntgenbildene kunne vi se grå felt flere steder i kjeven og rundt tanna. Så da måtte hun inn med en supertynn nål, og sugde ut verk. Naise!

Så la hun inn antibotika i form av små bomullsbiter, og målet er nå at det skal gro skikkelig de neste tre månedene. Er det mer betennelse der da, så blir det en hestekur med antibiotika. Du kan tro jeg gleder meg..

Men denne betennelse kan var årsaken til så mye! All hodepine, smerter i bihuler, og andre plager jeg har/ har hatt. Det er utrolig deilig å vite at nå blir det kanskje slutt på det! \o/ Jeg har følt meg utrolig slapp og dårlig så mange ganger, uten åpenbar grunn, og tannlegen mente det å gå med en slik betennelse over så lang tid helt klart tapper kroppen for krefter.

Nå lever jeg en ruset tilværelse med smertestillende og håper på det beste..

To dager til bursdag, og vi skal etter planen begynne på fredag med og flytte. Endelig er dagen snart her!

tirsdag 16. juni 2009

Jeg fant noen bilder..

En liten kald lankepus



Et varmt smil


Bare noen måneder skiller disse to bildene.

tjohei

I dag skal jeg ordne papirer og nøkler, så vi kan få leie barnehagen i forbindelse med bursdagen til mellomste.

Det var veldig vellykket sist gang, men denne gangen skal vi være både ute og inne, så da blir det kanskje mindre støy.

I ledige øyeblikk så pløyer jeg, og sår på min gård på facebook. Ellers leser jeg så øya snart detter av, i tilegg til det vanlige da.. Vaske, rydde, pakke, overleve.. hihi.

Men det skal bli godt å få begynt på flyttingen, og bli ferdig. Så kan jeg endelig få litt skikkelig ro. En sånn ro som sier at ingen vil komme om ikke jeg ber noen. Høres kanskje teit ut, men man har levd tett på andre mennesker nå dette året, og det skal bli godt å få litt rom. Da savner jeg det sikkert, men likevel..
Det blir nok bra hektisk når lille tuppelura kommer!

I dag er det en uke til, så henter vi lille frøkna, og ikke noe mer søvn på meg!

mandag 15. juni 2009

Møbler er kjøpt!

og her er de: lånte bildet fra jysk..
Skal snart ta egne bilder fra min verandan, for jeg rakk ikke denne gangen.
Det begynner å bli veldig fint.. Selv om jeg mistenker at lille vofsen ikke kan gå der ute, for hun kommer til å tisse på naboen.


Ellers er det mye stæsj i min leilighet, for min mor har bodd der så lenge. Det må flyttes ut, i det jeg flytter inn, men det er ikke så lett alt ting, for hun er borte på jobb. Men vi får vel det til også..

Apekatten kjørte oss hjem i går, og tok med enda et lass. Det var veldig hyggelig at han gjorde det, for alt mindre er bedre til helgen. Da kanskje vi klarer bare to turer. Det er drøyt å kjøre, og det er tungt å kjøre to turer på en dag, så mulig vi må dele det opp. En tur på lørdag og en på søndag.

Tirsdagen den 23, skal vi hente lille frøkna! Da blir det bilder.. Regner ikke med mye søvn den nattan der, så godt jeg har barnafri dagen etter. Må bare få tak i et bur nå, så hun kan sove der om nattan. Hvertfall mens hun er valp..

Ellers er det ikke mye som skjer. Har prøvd å legge inn alt på tlf på nytt, men den funker visst bare når den vil. Denne tlf har jeg nå hatt siden august 07. Den fikk jeg mens minstemann var her. Jeg ble veldig overrasket og glad når jeg fikk den, for jeg har aldri fått en tlf før. Men nå synger den på siste verset. Håper den holder ut litt til, så jeg kan ønske meg en ny til bursdagen min igjen i august.. *optimistisk*
Jeg kan jo ønske meg det.... :------) hihi

Jeg må ta bilder av et nydelig lite skrin som min mor har kjøpt. Det er et babyskrin, og er ment for ting til minstemann. Det var kjempe nydelig, og jeg kan inngravere navnet hans på det. I hverdagen når jeg er sammen med andre rundt meg er mistemann sjelden et tema. Det blir i såfall jeg som tar det opp. Mine nærmeste har hørt meg snakke så mye om han, at de hever ikke et øyenbryn, men andre kan synes det er vanskelig å snakke om. Det er helt greit egentlig, men behovet er der enda, innimellom, og da vil jeg snakke om han.

Nå føler jeg at det er mye kaos i livet mitt, på veldig mange nivåer og plan og hva-har-du, og jeg håper det roer seg litt.
Jeg har ikke avtalt noe særlig framover, for nå vil vi ha litt ro. Jeg vil kose meg med barna og lille voffe-frøken, så får vi se..

Det er MANDAG, og SISTE mandag her!!

fredag 12. juni 2009

Søte, søte feriepenger

Så nå skal søte mor kjøpe seg noen søte utemøbler. De er ikke store, og absolutt ikke dyre, men jeg vil virkelig nyte verandaen min. Jeg har blomster, nå trenger jeg stoler og et bord.

Jeg tror jeg har plukket meg ut en liten kafé modell fra jysk. Den tror jeg funker helt fint..

Håpet mitt denne helgen hadde vært å kjøpe de nevnte utemøblene, få hengt opp gardinstang og gardiner i nye stua, og få kjørt ned et lass.

Hittil der det ut til at det skal gå..

Det blir også et stykke ostekake med en vennine på lørdag! Livet er lyst og lett akkurat i dag. Apekatten kommer hvert øyeblikk. Kjekke, kjekke mannen!

I dag var det utrolig surt og kaldt, så jeg er glad jeg tok sykkelturen i går. Tok med jentene til butikken for å kjøpe noe unevnelig ( dopapir) og det ble jammen to kurver jordbær også.. Nam nam! Årets første for meg..

Såh, da var det mitt liv..
Ha en flott helg!

onsdag 10. juni 2009

Titter ut av vinduet..

og finner ut at det er jammen grått og trist i dag. Jeg tenkte å ta meg en sykkeltur, men jeg drøyer den til i morgen.

I går kjøpte jeg moreller! Det var så utrolig godt.. Jeg fikk ikke tak i bringebær som er min nye dille, men moreller funket. Og modne plommer. Godt med avvekslinger fra det "vanlige" epler, pærer og bananer.

Kanskje jeg skal ta meg en tur til "byen" likevel? Jeg vet at jeg kan få tak i bringebær! :D
Og middag til i morgen.. Middag er viktig.

Vel, dette er min dag. Skal jeg eller skal jeg ikke, ta en tur til byen for å handle bringebær.. Fortsettelse følger i denne spennende serien om superior sitt liv!

tirsdag 9. juni 2009

Denne hører jeg på nå

Evanescence- My Immortal

Det mangler en på flyttelasset, det slo meg veldig i stad når jeg stod og skulle lage mat. Lille minstemann.. Jeg kan bare sette blomster på graven din, luke og vaske bort flekker.

Du er virkelig borte.

Strålende tirsdag!

I dag tok jeg meg en sykkeltur. Syklet bort til grava for å sette på nye blomster.
Etterpå trente jeg med vekter, igjen, og det er godt for samvittigheten.


I går farget jeg håret.. I følge pakka er jeg nå blitt intenst mørkeblond. Det ligner faktisk.. Jeg ble mørkere, men dere får sammenligne med dette innlegget.
Får flørte litt med kamera.. oh, baby!


Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, men dagen er enda ung.

Prøver å planlegge barnebursdag neste uke, ( og mentalt forbereder jeg meg til del 3 av rotfylling. *sukk* ) og flytting. :)

mandag 8. juni 2009

tjaaa..

I dag har jeg hatt en føle-seg-som-nålpute-time. Det var ikke verst.. Jeg føler meg mye bedre. Siden jeg startet med akupunktur, har jeg følt meg stadig bedre. Ja, jeg kunne kanskje ha følt meg bedre likevel, eller det er andre årsaker til det, men jeg velger å tro at det har hjulpet pga det.

Siste gangen jeg hadde et "anfall" om jeg kan kalle det, det. Det var i januar. Det var uka før minstemann skulle fylt tre år. Da lå jeg mer eller mindre rett ut i en uke i senga, med nedrulla gardiner. Hva som skjedde de ukene der er for meg en gåte, og jeg er glad det er en stund siden.

Nå vil jeg se framover. Noen ganger kan jeg føle meg nede, men det varer heldigvis ikke i uker av gangen. Jeg føler jeg har fått mye fint å se fram i mot, selv om det er noen grå skyer i livet mitt fremdeles.

Noen ganger kan jeg bli så utrolig sint at jeg koker! Jeg raser opp og ned over kroppen til minstemann som ikke ville fungerer som den skulle. Den skulle sette i gang og lage kreft liksom, hva er det for noe tull!! Ikke klarer jeg for mitt bare liv å legge fra meg ansvaret heller. Jeg skulle gjort noe, ikke spør hva, men jeg skulle ha stoppet det, og jeg klarte det ikke.

Jeg bar han i magen, og fødte han, og burde være den som beskytter han for alt vondt, men det klarte jeg ikke..

Jeg tror det blir sunt for meg å få meg en hund, om jeg får si det. Ikke at den skal erstatte noen på noe vis, men jeg liker tanken på at det er noen som trenger meg, og blir ubeskrivelig glad for å se akkurat _meg_ når jeg kommer hjem.

Jeg vet ikke hva som vil finne seg rundt neste hjørne her i livet, så jeg må ta de valgene som passer her og nå.

Ellers i dag er barna i bursdag.. :)

Jeg har dermed brukt unødvendig mye tid foran pcen, og lekt meg med gården min på farm town. Makan til opplegg! Noen ufornuftig må jeg vel kaste bort tiden min på også, og ikke bare pakke.
Det er omtrent ikke noe mer å pakke heller, for nå er alt nesten tomt her. Bare det vi trenger hver dag står igjen. Til helgen skal nemlig første lasset kjøres, og da forsvinner kjøkkenbordet, en stol, et skap, noen møbler på rommet til jentene, og noen leker. Men det må gjøres!

Helgen etter der så går resten med i dragsuget, og jeg er offisielt flyttet. Ikke at dere vil merke noe til det, men for meg blir utsikten noe anderledes.

lørdag 6. juni 2009

søndag, og tiden for nyheter..

I går kjøpte jeg meg et nytt par sko. De var salg, det forklarer alt. Det sa apekatten...

Men jeg er egentlig flink med hva jeg kjøper, og det står jeg for.

Den siste tiden har jeg tenkt mye fram og tilbake, og det har ikke vært noe lett valg. Det er mye ansvar, og mye tid som skal brukes, men jeg/ vi har kommet fram til å kjøpe en hund.

Valget har falt på en søt liten dachs frøken som nå er utrolige 6 uker. Hun er jo til å spise opp.. Hun er klar for å hentes bare noen dager etter vi har flyttet, og det skal bli veldig fint. Jeg har lang ferie, og mye tid, hvertfall nå. Framover skal jeg jo jobbe, men jeg har to jenter som ikke skal gå på sfo, så lille frøkna blir ikke gående mange timene aleine.
hun er veldig tillitsfull, og som seg hør og bør, så valgte hun oss. Ikke omvendt...


Vår nye lille familie..


Jentene er veldig glad, og jeg håper dette kan være noe positivt som de kan se fram i mot og glede seg over. Det har vært mye for de de siste årene, med flytting, minstemann som dør, ny flyting, skillsmisse, ny flytting og ny skole, men nå blir det hund.

Ja, det tar mye tid..
Ja, det koster penger..
Ja, det er slitsomt..
Ja, det er ikke bare å reise bort en helg..

Men alt er tenkt på, og hund er noe jeg selv har vokst opp med, og etter at Otto kom inn i livet mitt så har det økt.

Jentene er sjekket for allergi, og eldstefrøkna sliter ikke med astmaen pga hund. Selv om hunden ikke får lov til å sove i sengene, er det ingen grunn til at det ikke skal fungere godt.

Jeg er i post-eksamen modus, og kjenner meg både rådvill og har hektisk tankevirksomhet for framtiden, men jeg kan drømme..

Jeg ønsker meg:
- en godt betalt jobb, som jeg trives i. ( selvsagt)
- et eget sted å bo for meg og jentene, så de får eget rom.
- nye tekniske duppeditter som ny tlf, støvsuger, laptop o.l.

Jeg gleder meg som en liten unge til lille hundefrøkna kommer hjem! Virkelig..

tirsdag 2. juni 2009

Jeg tenker, og tenker

når jeg burde lese og lese..

Vel, jeg leser også, det er ikke det, men jeg leser alt annet enn skolebøkene. Jeg er nå på bok nr 25 om sagaen om isfolket. Den er spennende, men det hender den ikke fenger helt. Da sliter jeg med å følge med.. Heike i bøkene nå gjør at jeg liker det igjen, så da går det unna.

Jeg tenker på flytting, kjærligheten, hund, barna, fremtiden, jobb og i det hele tatt. Det er så mye å tenke på..

Minstemann er stadig i tankene mine, men det varierer veldig hva jeg tenker på. Noen ganger kan det være at jeg savner å kjenne den myke huden hans, og få en klissete lank som lager fingermerker på den hvite toppen min. Andre ganger lurer jeg på hvordan han ville sett ut nå, hva han ville likt, hva han ville sagt.. Det er mye å tenke på.

Jeg prøver å ta mine valg som gjelder mitt liv, men det er jammen vanskelig. Jeg vil jo ikke ta valg som bare gagner meg, det er noe som ligger i meg som sier at jeg vil ha en til og ta hensyn til, og da mener jeg ikke barna.

Forrige uke, det vil si himmelspretten, da inntok jeg store mengder med forte-tabletter pga en slitsom tannverk. Det verket så jeg ble gal.. Jeg hadde nettopp vært hos tannlegen og fått vite at jeg hadde en sprekk i en tann. Det ville tannlegen ikke gjøre noe med, for det kan ikke fikses. Den må evnt trekkes om den begynner å gjøre vondt. Vel, den gjorde jo litt vondt. Det var derfor jeg var der, men det var helt klart til å leve med. Bare en liten murring.. Siden jeg alt var der, fikk jeg en ny fylling i tanna ved siden av og alt var såre vel.
Trodde jeg..

Dagen etter gjorde det mer vondt, ikke rart siden tannlege hadde pirket borti der. Men jeg hadde fått beskjed om at det ville gjøre litt vondt, pga den nye fyllingen.
Dette var onsdagen før himmelspretten. Onsdag kveld ble det så mye vondere at jeg trodde jeg skulle bli gal. Alt gjorde vondt.. Hele tiden..

Dagen etterpå, torsdagen begynte mitt store inntak av forte, men det gav ikke en bulk i smertene engang. Når torsdagkveld kom var jeg på randen til å myrde, og grine. Noe jeg forsøkte til stadighet, det vil si, myrde meg selv, og grine over min manglende viljestyrke.

Fredagmorgen ringte jeg tannlegen igjen, og fikk en time. Strømmen gikk selvsagt, så jeg ble sittende på venterommet og vente. Ikke tale om at jeg gikk hjem nå.. Så der satt jeg og kastet opp?!? Nice!
Når omsider strømmen kom på igjen, så ble det min tur.

Nye bilder viste at joda, det var en sprekk der, men det skulle ikke gjøre vondt. Nei, jeg hører dere sier det, men DET GJØR VONDT. Ergo, det måtte åpnes. Og der satt det en hissig liten infeksjon under en gammel fylling. Det var selvfølgelig ikke mulig å se på bilder. !!!

Det morsomte her, eller ja.. Morsomt og morsomt, pga min hissige betennelse, så fungerte ikke bedøvelsen, så den åpningen, og rensingen i en tann som jeg ikke engang klarte å ta på, måtte bores i!!! Tannlegen sa at tanna må trekkes, men det gjorde de ikke når det var så vondt, så vi får bare bore i den.. Grynt..

Dette er nå altså halvannen uke siden, og i morgen er det tid for meg å trekke den. Endelig..

Jeg fikk satt i smertelindrende pellets, og en midlertidig fylling, og den er helt klart til å leve med, men den må ut nå. Sukk. Ikke bare koster dette meg enda flere kroner, men også verdifull tid. Jeg måtte vente en viss tid til betennelsen var borte, og jeg kan trekke den smertefritt. Ikke at det kommer til å bli så smertefritt etterpå. Trakk en visdomstann i fjor sommer, og det var vondt lenge.

Så to dager før eksamen, skal min tann ut, og jeg er aleine med barna. *bader i selvmedlidenhet*

Men ja, tilbake til tenking.. Hmmmm.. skyte meg nå eller seinere? ;)