onsdag 4. november 2009

Tikka masala!

Beklager, jeg har blitt en slik som oppdaterer hva vi spiser...

Det var virkelig ikke meningen!

Dagens middag hvertfall, var en blanding av den fra i går, og noe nytt. Laget så mye grateng i går, at jeg kunne ta resten i dag sammen med kylling og et tikka masala glass. Veldig godt..

Varmet opp gratengen, og mens den ble varm.. Stekte kylling og helte over et glass med tikka masala. Ikke hvilken som helst glass, for denne må være glutenfri.



Denne bruker vi..  Den er ikke så sterk som de andre, og virkelig rund og fin i smaken. Finnes sammen med flere andre alternativer som korma bla. i hylla med "spesial kost" / økologisk / helsekost-varer i butikken..

Litt ris og blomkål/brokkoli til er favoritten, men gratengen var deilig.

Nuh er det ut for å "drukne" barna. De ser jo ut som de prøver på det.. ;-)


1 kommentar:

MrsSoersdal sa...

hey I told your mom about this when she visited last time but there are about a gazillion slow cooker recipes for glutenfree bread. Slow cooker g-f bread is great because you don't have to sit there and watch it while it bakes and deal with all the intricacies. The slow cooker is a moist environment so it pretty much watches itself. I just have to figure out how in Hell to get a slow cooker in Norway but then I'm gonna show you some stuff :D

Oh and my chili is glutenfree so just say if you want the recipe