torsdag 2. desember 2010

It only hurts

when I'm breathing..

Dette skal ikke bli et depp innlegg, men et syteinnlegg. Jeg er nemlig stappe dedd i desa, og det verker i ansiktet. Det begynte på tirsdag med hode/ansiktsvondt utover dagen på jobb. Lett vondt på kvelden. Onsdagen startet med vond nakke, som saaaakte krøp oppover og til slutt var jeg helt skutt av vondt i hodet. Spesielt panna. Måtte bare ta to tabletter og legge meg på sofan på kontoret i et kvarter eller så. Det var veldig stille der da, takk og lov, så det gikk uten problemer.
I dag er jeg rett og slett hjemme. Tenkte å rusle en liten tur med hundene, og prøve å få skuldrene ned på et akseptabelt nivå. Hodepinen er nok uunngåelig, men jeg tar det med ro. Må seile pent gjennom stormen. Kan nok trygt si jeg har noe bihule-greier...

I dag er jentene hos sin far og skal være der i helgen. Veldig smart å ha torsdager som pappa-dag for det gir mye mer ro å ha langhelger hos sin far, enn å komme hjem en kveld, så tilbake. Siden det hadde vært casen om vi hadde onsdag som pappa-dag. 
Men det er jo helt opptil hver og en enkelt.

Denne serien lyser opp mine hverdag for tiden.
Jeg holder på med mange andre serier, men denne blir utgitt hver tredje uke så det går unna. Fikk også med meg en hel pose med bøker fra en tur jeg hadde for en stund siden. Massssse Margit Sandemo. Ekte husmorsporno i kjent stil, men akk så befriende. Slippe å tenke et sekund.

Kan anbefale Amerika serien. =)

I min verden betyr torsdager ofte helg, men jeg skal nok trå til litt i morgen så jeg blir ferdig med enkelte oppgaver. Om jeg bare hadde fått rota meg til å få fiksa ekstern påloggingen. Jaja, en dag av gangen.
Skal sjekke litt jobbmail, så ut for å lufte hode og tanker. Det var -15 i dag tidlig, og det ser ikke ut til at det blir varmere med det første.

It only hurts when I'm breathing

2 kommentarer:

MrsSoersdal sa...

I love you but I hate the things you read <3

Heidi sa...

Haha, i love you too ;-)

The point is - that i read, right?