mandag 30. august 2010

3 år

Ja, nå er datoen her..

Føler egentlig alt og ingenting.Her er noen bilder fra tiden da han var fullt og helt sammen med oss.Beklager om det er noe du har sett før, men det kommer naturlig nok ikke nye. Aldri nye bilder av minstemann.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Sender ekstra mange tanker deres vei i dag, Heidi. Så fine bilder av en liten, vakker minstemann <3 Håper det etter forholdene går bra med deg, selv om slike "merkedager" er tunge. Du må prøve å grave frem de gode minnene, og fokusere på dem.
Stor klem fra Camilla/Zemoc

Lisa sa...

Har tenkt masse på deg idag. Kan ikke sette meg inn i hvordan du har det, så sender bare en enkel varm bamseklem som dårlig tröst..

*KLEEEEEEEEEEEEM*

Sånn!

Anonym sa...

Mange varme klemmer sendes... Tenker på deg i disse dager.
Tove

Carrera sa...

Nydelige lille tassen, med det varme gode blikket sitt <3

Tenker på deg i dag.

Karen sa...

Godt klemmer sendes til deg i dag Heidi.
Ta varene på minnene og de flotte jentene du har.
Klemmer i massevis herfra.

Anonym sa...

Klarer ikke å se på den skjønne gutten uten å få tårer i øynene.. Tenker på dere ofte..

Klem Heidi

Kine sa...

Kjære Heidi...

Jeg har skrevet så mange ord til deg før, ord mellom meg og deg, ord som ingen andre vet. Så mange følelser, så mye sorg, så mye savn... Tenk bare på hva vi har "snakket" om før, og du vet hva jeg føler i denne stund. Du vet hva mine tanker handler om, og jeg kan fortsatt vite mye av det du tenker.

Jeg sender mine varmeste klemmer til deg, og jeg vil bare si at du må for all del bare la deg synke litt ned nå. Sorg går ikke over, den er der hele tiden. Men noen ganger er den skikkelig ille, som en storm. Nå stormer det, og la bare stormen herje i kroppen din. Minstemann er hos deg, inni hjertet ditt, husk det.


Jeg tenner også i dag et lys for Minstemann, den fineste engelen i himmelen...



Klem...

Anonym sa...

Sender mange klemmar til deg Heidi. Minstemann er stadig i mine tankar. Vakre lille guten din... som ein ser at tida har gått, han er jo så liten... skulle jo vore stor gut på 4,5 no...

Gry

Anonym sa...

Klem til deg Heidi. Tenker på deg og den nydelige gutten din

Heidi sa...

Vakreste minstemann.
Tenker mye på deg Heidi.