lørdag 25. desember 2010

Denne julen

har jeg lært mange ting.

  • Jeg kan steke ribbe om jeg må.. Det var ikke min feil at den var så mager, så den ble litt tørr. Men svoren var helt klart en tier! 
  • Jeg har fått bestilt bøker fra biblioteket, og de rakk å komme fram! 
  • Jeg er en racer på hurtig-rengjøring.
  • Jeg er velsignet med en fin-fin familie som gir god stemning og har høy trivselsfaktor selv når man ikke fortjener det. 
  • Jeg har fått den kuleste kaffekanna ever, til tross for at jeg ikke drikker kaffe selv. 
  • Jeg har en verdens fineste kjæreste <3
  • Jeg har virkelig lært at julen er til for barna. Barna var fine, omsorgsfulle og veldig takknemlige. Selv om de ikke fikk alt på ønskelista så fikk de det som stod øverst, nemlig ski. To så glade barn har jeg ikke sett på lenge.
  • Prøver å lære meg å nyte nuet <3


( I bakgrunnen så skimtes det evige trappe-prosjektet. Sukk hjerte, men brist ikke. Det blir bra til slutt, lover! )

Heidi på kontoret! Tok siste innspurt før julen, men det blir lange dager i romjula. Jaja, jeg kjeder meg hvertfall ikke. :D

 Jentene hadde nyyyydelig kjoler! elendig kamera, så bær over med meg..
To av de fineste <3

tirsdag 14. desember 2010

Hjerte mitt

ligger under snøen, under bakken, langt nede i den kalde jorda.

Jeg blir aldri hel uten deg her sammen med meg. Sammen med oss, hvor du hører hjemme. Vondt vondt vondt. Så inderlig lei av å ha vondt. Hvorfor?

Det er jul nå og det skulle bare vært glede og forventning. En adventskalender mangler på hylla, et lite luciabarn i tog, en liten pepperkake-baker, krokete dorullnisser som er laget av flittige hender i barnehagen. En forkjøla liten gutt på fanget mens mamma leser bok. En varm, sprell levende og smilende lyshåret gutt. Men du er ikke her.

Det jeg har gjort for deg nå er å pynte til jul. Jeg kan bare sette ned lys, og legge ved en liten reindyrbamse og en nisse fra søstrene dine. Hjerte mitt henger på steinen og sier så tydelig den bare kan "Elsker deg".

Besøk meg i drømmene mine for du er så inderlig savnet.


fredag 10. desember 2010

Julebord

Det er det det er. Altså, helgen skal handle om et julebord med jobben. Gleder meg.

Skulle bare ønske jeg var tynnere, blidere, enklere? og penere. Alt som man egentlig ikke kan endre på. Men det blir vel bra lell.

Aner ikke om jeg har gått ned noe eller ikke, for jeg har hatt veie-angst den siste tiden. Jeg har tatt meg kraftig sammen og gått ned noen kilo, så gått opp igjen, så tatt meg kraftig sammen og gått ned, så gått opp igjen. Bare snakk om 5-7 kg hver gang, men det merkes. Så nå skal jeg ta meg kraftig sammen (IGJEN!!) og gå ned noen kilo, og prøve å bli der. Taktikken er å ikke veie seg, men heller se an formen. S får jeg se etter jul om jeg går på vekta.
Veie seg etter jul er vel uansett ikke noe sjakktrekk, men jeg har i grunnen aldri gått opp i vekt under jula. Etegildet som mange snakker om har vi aldri hatt. Mye pga dårlig råd, og vi har rett og slett ikke hatt den tradisjonen tror jeg.

Men sånn er nå det..

Ellers er fredagstaco fortært og jeg er straks klar for seng. Nesten alle julegaver er kjøpt så da kan jeg endelig puste litt ut. :)

Ha en fin førjulstid!


mandag 6. desember 2010

Har en flott

svigerinne.

Hun er sterk, der jeg er svak, hun er uredd, når jeg bare vil gjemme meg. Hun våger ting jeg ikke kan. Hun har vært min heltinne i mange stunder og jeg elsker de lange "samtalene" mine med henne. De foregår bare i mitt hodet, men det holder engelsken min i sjakk. Ja, jeg er gal. Vi snakker over telefon også.. altså.. *kremt*

Min svigerinne er nemlig amerikansk, og hun bor -som du gjettet- i USA, med min bror og deres to sønner.
Til hennes ergelse leser jeg ikke bøker, men søppel. Så dermed blir hun nok 'lykkelig' over å få vite at jeg har begynte på enda en Margit Sandemo-serie, nemlig Trollruner.


Kommet halvveis i første bok, og i ekte Margit Sandemo-stil så er det alver og underjordiske, i skjønn forening. Så beklager min kjære heltinne, du er en bedre HSoersdal enn jeg noen gang vil være, men bøkene mine får du aldri.

<3 <3 <3 <3 do not forget the hearts <3 <3 <3 <3
:D

torsdag 2. desember 2010

It only hurts

when I'm breathing..

Dette skal ikke bli et depp innlegg, men et syteinnlegg. Jeg er nemlig stappe dedd i desa, og det verker i ansiktet. Det begynte på tirsdag med hode/ansiktsvondt utover dagen på jobb. Lett vondt på kvelden. Onsdagen startet med vond nakke, som saaaakte krøp oppover og til slutt var jeg helt skutt av vondt i hodet. Spesielt panna. Måtte bare ta to tabletter og legge meg på sofan på kontoret i et kvarter eller så. Det var veldig stille der da, takk og lov, så det gikk uten problemer.
I dag er jeg rett og slett hjemme. Tenkte å rusle en liten tur med hundene, og prøve å få skuldrene ned på et akseptabelt nivå. Hodepinen er nok uunngåelig, men jeg tar det med ro. Må seile pent gjennom stormen. Kan nok trygt si jeg har noe bihule-greier...

I dag er jentene hos sin far og skal være der i helgen. Veldig smart å ha torsdager som pappa-dag for det gir mye mer ro å ha langhelger hos sin far, enn å komme hjem en kveld, så tilbake. Siden det hadde vært casen om vi hadde onsdag som pappa-dag. 
Men det er jo helt opptil hver og en enkelt.

Denne serien lyser opp mine hverdag for tiden.
Jeg holder på med mange andre serier, men denne blir utgitt hver tredje uke så det går unna. Fikk også med meg en hel pose med bøker fra en tur jeg hadde for en stund siden. Massssse Margit Sandemo. Ekte husmorsporno i kjent stil, men akk så befriende. Slippe å tenke et sekund.

Kan anbefale Amerika serien. =)

I min verden betyr torsdager ofte helg, men jeg skal nok trå til litt i morgen så jeg blir ferdig med enkelte oppgaver. Om jeg bare hadde fått rota meg til å få fiksa ekstern påloggingen. Jaja, en dag av gangen.
Skal sjekke litt jobbmail, så ut for å lufte hode og tanker. Det var -15 i dag tidlig, og det ser ikke ut til at det blir varmere med det første.

It only hurts when I'm breathing