mandag 22. november 2010

Heidi ler

og har hatt det gøy. Det er man ikke bortskjemt med.
Fredagen ble veldig bra. Lo masse, og det var utrolig trivelige folk på besøk. :)

På lørdag tok jeg toget "innover" og traff igjen en skolekamerat fra den gangen jeg gikk skolen i voksen alder. Det var over halvannet år siden vi så hverandre sist, men praten og tonen var der med en gang. Veldig godt.

Spiste god middag ute, shoppa litt,  før vi tilbrakte mesteparten av kvelden i hver vår sofa med pledd, snop og noen glass hvitvin. Veldig kos.

Søndag ble tid for tenning av lys på graven, og en god middag før jeg og apekatten satte nesa hjemover. Han var så snill at han hentet meg i snøværet. Før jeg fikk kommet meg under dyna var vi en tur hos min kjære kusine og ektemann. Der ble hyggelig prat. Med meg hjem fikk en stor sekk med klær. Det var spesielt to tykke jakker der som falt veldig i smak. Den jeg kjøpte ny til yngstejenta har allerede blitt litt snau. :/
++ andre fine klesplagg.

Nå pleier jeg en lei forkjølelse mens jeg løper rundt å jakter etter min mors katt. Den skulle vi passe mens hun var bortreist en tid, men har ikke vist seg. Ikke siden i går formiddag. Hmmm. De graver og bråker her i gata, og han er skrekkelig redd for biler/anleggsmaskiner o.l. så ikke rart om han ikke kommer tilbake. Får gå noen ekstra runder når de har avsluttet for dagen.

*host* Så var det den forkjølelsen ja, den har å forsvinne asap. Dette har jeg ikke tid til.

Venter spent på en telefon, så jeg kan få avtalt et møte. Da skal ting bli mye lysere etterhvert.
Ha en fin mandag, her skal jentene og jeg benkre oss foran tven og se jakten på kjærligheten i kveld. <3

lørdag 20. november 2010

Ønskeliste

Atter en gang tid for ønskeliste..

Her kommer listen:

  • Støvsuger! 
  • En frredfull jul
  •  Parfyme, you know the drill. Sjekk i skapet og finn chanel'n, kjære ;-)
  • Rettetang med buede kanter og keramiske plater.
  • Elektrisk tannbørste
  •  Lange smykker, eller korte for den del. Ørepynt er også bra.
  • Sølvringer,men for å styre unna ubehagelige øyeblikk med ringe-esker, er det greit at andre enn apekatten kjøper dette.. 
  • Ulike gavekort, spesielt på interiør.
  • Lysekrone over spisebordet, her kommer gavekortet inn?
  • Ferdig innredet bad *sukker henført*
  • Bøker fra Herbjørg Wassmo - "hundre år" og evnt en samlebok med ulike historier bla. "huset med glassverandaen" osv.
  • Ski! Jeg vil så gjerne ut i marka.  
     Denne blir muligens redigert, så følg med!

    red: 26. November.

      fredag 19. november 2010

      Leke sosial

      I kveld skal jeg leke sosial, men før den tid må jeg leke husmor og frisør og ansatt (må muligens ned en liten tur på jobb) og det som verre er..

      Var forresten hos frisøren i går, og litt på sparket lurte hun på om hun ikke kunne prøve seg med rettetanga og lage litt krøller på meg. Plutselig fikk Heidi krøller, og det er man ikke bortskjemt med. Kunne dog ikke bestemme meg for om jeg så ut som jeg var seksti år -og dermed "så godt ut", eller om det var tøft og "ungdommelig". Etter en time eller så falt alt litt mer på plass, og jeg kunne nyte mange fine krøller.
      Så nå ønsker jeg meg rettetang til jul, med buede kanter selvsagt :D Forsøk på foto-shoot....

      (De to første bildene viser litt hvordan stueveggen blir. Inspirert av sinnasnekker'n så røpla jeg hele veggen for plater og tapet, og fant kjempefin grov tømmer. Nå skal den renses enda mer og etterhvert beises. Jeg satser på å få gjort det ut på nyåret tenker jeg. Må bestemme meg om den blir lys eller mørk først.)





      Jeg liker ikke kamera på htc'n. Det er skikkelig kjipt, og jeg vurderer å få kjøpt meg et godt kompakt kamera. Evnt bli flinkere til å få låne speilreflekskamera.
      Jeg ser jo ultrakjedelig ut med grått og svart, men jeg har brukt smykke og skjerf altså...

      Kjenner meg dårlig igjen i bildene.. Sukk. Kiloene synes veldig godt i ansiktet.MEN, i dag depper jeg ikke over det. I dag skal jeg leke!

      onsdag 17. november 2010

      If I could, I would..

      Where are you this moment
      Only in my dreams
      You're missing, but you're always
      a heartbeat from me.

      I'm lost now without you.
      I don't know where you are.
      I keep watching,
      I keep hoping,
      but time keeps us apart.

      Is there a way I can find you?
      Is there a sign I should know?
      Is there a road I could follow,
      to bring you back home?

      Winter lies before me,
      Now you're so far away
      In the darkness of my dreaming
      The light of you will stay

      If I could be close beside you,
      If I could be where you are,
      If I could reach out and touch you,
      And bring you back home.
       

      enya - if I could be where you are


      Farlig!

      (Lånte dette bildet.. )

      Veldig veldig farlig!!

      lørdag 13. november 2010

      lørdag!

      Da var et stk treningsøkt over, og jeg er støl i magen.

      Nå skal magen fylles med god mat og uanstendig mengde med smågodis. Selvfølgelig med film på tven og en armkrok å krype inn i.

      I morgen er det langtur med barn, hunder og en apekatt ;-)

      God helg!

      fredag 12. november 2010

      Wear sunscreen!


      Store fine jenter <3

      Tiden bare flyr og flyr, og jeg tar meg i å ønske at oktober kom om igjen. Ikke klar for snø og kulde, men føler det er så sutrete av meg å si sånt.
      Jeg har jo delvis valgt å bli boende her i Norge, så da får man tåle det.

      I disse dager har jeg endelig fått eget kontor. Kontor med dør! Ene veggen derimot er laget av glass, så jeg kan se ut til resepsjonen. Det er veldig greit. Trives veldig med plassen min. Håper å få inn en to seterssofa der til uka. :D

      Jeg får ofte spørsmål om hvordan det går med meg, delvis for jeg er så utrolig sløv til å oppdatere. ( jeg holder da liv i bloggen... Det må jeg si) og delvis for jeg sier ikke så mye når jeg først oppdaterer den.

      Jeg føler ikke for å utlevere for mye, annet enn savn og sorger egentlig. Det er helt flott for meg at ikke alle vet hvor jeg bor/jobber, jobber med, hvor jeg trener osv.

      Så hvordan er det å være Heidi om dagen, jo det er helt greit. Verken mer eller mindre. Jobben mestrer jeg godt, håper jeg. Får bare hyggelige tilbakemeldinger. Kollegaene er flotte og det er bare godt på jobb. Det er godt hjemme også. Apekatten har vist seg å ha mange sider, men når så mange av de er positive så gjør det jobben lettere. Tror ikke jeg har opplevd å ha en så god kjæreste. Det tok sin tid å få alt på plass, og det var mye gråt og tenners gnissel. Det er tungt å ha fortiden henger over seg når man bare skulle nyte hverandre og ha det godt. Nå er det heldigvis et avsluttet kapittel.

      Vi flyttet omsider sammen for et halvt år siden, etter to år som kjærester. Jeg er blitt ønsket velkommen i familien på alle måter, og har veldig flotte svigerforeldre. De forstår at det har vært mange tunge stunder,og det er godt.

      Nå tusler dagene seg nærmere nok en bursdag uten bursdagsbarn, kake, ballonger og glede. Der det skulle vært glede er det sorg. Enkelte dager ser jeg meg i speilet og jeg lurer på hvordan alt ble som det ble. Hva skjedde egentlig? Hvem er du som stirrer tilbake på meg? Hvorfor gjør det så vondt?
      Sorgen er tung å ta tak i, men det går da framover. Håper jeg.

      Det har på mange vis vært dobbelsorg, for jeg har hatt det vanskelig med min far. Dette er ikke rette stedet eller tiden for å ta opp ting, for han kan ikke si sin sak / forsvare seg, men det er tungt å føle seg sviktet. Jeg er dypt og inderlige såret over hans oppførsel og det gjør vondt å tenke at jeg aldri har betydd noe for en som skal være min pappa. Jeg forstår ikke hva jeg har gjort galt, og jeg har rast og vært sint, men også grått og vært dønn fortvilet. Nå har jeg ikke snakket med han på snart to år, og egentlig har det kommet til et punkt hvor jeg føler meg helt ferdig. Jeg er nødt til å leve mitt eget liv, men det vil alltid være en tanke om at jeg ikke var god nok. Hva var galt med meg som gjorde at han ikke kunne være der for meg, være glad i meg.. Har jeg virkelig gjort noe så galt at jeg fortjener å ikke høre noe fra han? Det er sikkert mye roligere i hans liv nå, uten at jeg ringer og forstyrrer idyllen. Men det er trist.

      På mange vis starter et helt nytt kapittel i mitt liv, og det gleder jeg meg over. Hvilke gode ting er det som gjenstår mon tro? Tenk på alt jeg kan se fram til. Bare "livet" vet hvordan alt ender.. På et blunk kan alt være over.

      Jeg har det hvertfall veldig bra. Tak over hodet, jeg jobber så godt jeg kan med både hus, barn og jobb. Jeg har en fantastisk kjæreste som stiller opp i tykt og tynt, og han uttrykker sterkt at jeg er ønsket og elsket, og gjør livet bedre å leve bare ved å være meg og være til. Det gjør så inderlig godt bare det.
      To av de flotteste jentene i verden som om noen år kommer til å gjøre meg helt søvnløs av bekymring. De gir av hele seg, og har tross alt kommet greit gjennom alt. Selv om de har dype sår inni seg som med tiden vil bli bedre. Det tok hardt på å miste lillebror, og se at foreldrene skiller seg.

      Kanskje jeg høres skrytete ut, kanskje andre blir misunnet av hvordan jeg har det, men døm ingen før du har gått mine sko. Jeg har lært meg på den harde måten at jeg ikke misunner noen. Jeg unner de fleste alt godt,og gleder meg på deres vegne. Vet veldig godt hvor fort boblen kan briste.

      "Don’t waste your time on jealousy; sometimes you’re ahead, sometimes
      you’re behind…the race is long, and in the end, it’s only with
      yourself."
      -Baz Luhrman

      Noen ganger kan bare han få sagt det.

      tirsdag 9. november 2010