mandag 30. august 2010

3 år

Ja, nå er datoen her..

Føler egentlig alt og ingenting.Her er noen bilder fra tiden da han var fullt og helt sammen med oss.Beklager om det er noe du har sett før, men det kommer naturlig nok ikke nye. Aldri nye bilder av minstemann.

fredag 27. august 2010

Så sitter man her

Det er langt fra stille her for musikken tyter ut av høyttalerne. Min gode fine favorittmusikk renner ut og vasker hele sjela.

Det står lys på bordet sammen med en stor skål godis og en halvliter cola. Jeg har ikke sagt et eneste pip på flere timer annet enn å snakke galskap med bikkja. Som forøvrig ligger i en krøll ved føttene mine og passer på meg. Til tross for at det er mye musikk, er det helt stille likevel.

Hvorfor kan ikke den stillheten vare litt lenger?

Dette er hvertfall noen av de tingene jeg har gjort i dag her hjemme...

Frøknene har fått wallstickers fra sprell.no. De er veldig fine og de var kjempe enkle å sette opp. Kalendern skal ned fra eldste sitt rom. Hver av lampene har også fått en liten øyenstikker eller sommerfugl på seg. Jeg ble hvertfall fornøyd, så får vi bare se på reaksjonen til frøknene når de kommer hjem. Disse var ikke så barnslige som mange av de andre jeg har sett. De kuleste jeg fant var dobbelt så dyre som disse, så det utgikk. Men lurer på å ha noe sånt på soverommet. Et eller annet klissete over senga vil nok sette prikken over i'n. Tror apekatten vil like det ;-)

Tøflene er det absolutte beviset at høsten er kommet :(

onsdag 25. august 2010

Da var det over

for denne gang..

På fredag, på selve dagen min dro vi ut for å spise. Fikk flotte røde roser og en pen sølvring. Dette var også dagen da den nye telefon min kom. HTC desire. Veldig fornøyd og med masse apps som er morsomme å fikle med. Apekatten er veldig misunnelig, og kommer til å kjøpe en til seg selv ganske snart. Lørdag var det slæffen hele dagen egentlig, kan ikke huske å ha gjort så mye annet enn å leie film og spise godis.Apekatten derimot rev hele rommet som skal bli mitt skap. ( ja, et helt ROM!!  Så alt inventaret ligger ute på gårdsplassen)
Søndag var det bursdagsfeiring hos svigers siden vi holder på i hagen og i huset så står alt på hue. Alle trærne som stod i hagen ligger nå på gårdsplassen, sammen med inventaret. Så hos svigers spiste vi kake og jeg fikk gaver :D

Jobbe jobbe jobbe

Den 1. begynner jeg for fullt, og det blir spennende. Får eget kontor og greier vøtt ;-)

Treningen er i gang den, og jeg veksler mellom å trene mye styrke og mye kondisjon. Har ikke trent styrke siden fredag og håper å få det til i dag eller i morgen., I kveld skal vi svømme, så om jeg gjør det så tar jeg treningen i morgen. Skulle vært en tur på den forrige jobben også, men rekker ikke alt.

Barnefri til helgen, og jeg skal etter planen på cowboy-fest. Apekatten skal sykle Birken og utdrikkningslag, så helgen bare flyr. Til uka igjen er det mange ting som står på planen, så jeg smører meg med store mengder tålmodighetskrem og holder tunga i rett munn.

Nuh skal jeg føne håret ( som har blitt betraktelig mye kortere siden sist :o  tok en bursdagssnauings av håret og ble veldig fornøyd med en oppklippete og mørkere variant.  ) og gjøre meg i stand til en liten tur på kontoret. Så det var det..

*pustermedmagen* og hører på lovekiller med Darin

tirsdag 17. august 2010

Stakkars

Kjære skrøplige blogg.

Du er utsultet på nytt stoff, og det er ikke så mye mer å hente i dag heller, men litt skal jeg alltids klare.

Barna er sendt ut på tur, og jeg skal på skolen for å snakke med rektor. Håper å kunne få en sfo plass til begge jentene, så jeg står friere med tanke på jobb. Venter i dag ( som andre dager) på en spennende tlf, men jeg ser helt klart at noe er på vei ( yeah, right *kremt* poooositive tanker nå.. )
For _egentlig_ har jeg fått jobb. Det hadde du ikke trodd nei! :)
Men spørsmålet er om jeg får sfo plass og når jeg kan få begynt. Planen var mandag, men det ser litt mørkt ut. Kontoret mitt er ikke helt ferdig, og det sitter noen andre der nå. Så det hadde blitt trangt om plassen kan man si. Men snaaaaart !!

Om noen dager er jeg blitt 82 år!! Eller 28 som andre sier. Alderen er et tall, mantra.

Trener som en helt og jobber med vekta, men legger den litt på hylla nå. Når man spekulerer i hvor mye kalorier det er i et bringebær så skjønner selv jeg at man er litt på bær-tur. Høhø.
Jeg har alt fått noe av det som står på ønskelista, men venter til over helgen med å fortelle hva.

Da er det bare å ta fatt på dagen!

onsdag 11. august 2010

Ønskeliste

  1. Sko! Penger til sko, gavekort egentlig alt som har med sko å gjøre. Trenger et par pene lave sko som jeg kan bruke på jobb, og et par knæsje høye støvletter. Kanskje litt hæl og litt klikke-klakk. 
  2. Frisørtime, spatime, egentlig alt mulig-time. 
  3. Parfyme. Det trengs ikke på noe som helst måte, men forfengeligheten lenge leve. Jeg kan klare meg til jul vel og merke, men har man lyst har man lov. 
  4. Lamineringsmaskin og lommer i ulike str. 
  5. Bøker aka husmorsporno aka margit sandemo o.l. 
  6. Ny mobiltelefon. Denne skulle vært høyere opp på lista, men det virker umulig så den havner her nede. 
  7. Sist, men ikke minst. Hvordan huske på gode tilbakemeldinger og holde fast på fine komplimenter. Det virker ikke som det vil sitte gitt.

En uke til skolestart

Ikke at jeg har noen form for nedtelling altså, jentene er så flinke så. Litt krangling dem imellom, men ellers greit. De er flinke til å aktivisere seg selv.

Akkurat nå regner det. Vi sitter inne med hver vår bok (egentlig). Jeg skulle bare sjekke nettbanken ;)
 
Det kjennes på hele kroppen at det nærmer seg den 30. august. Vel, først må jeg gjennom min bursdag. Stønn. Etter minstemann sin død har bursdagen min blitt et mareritt. Jeg vil bare være i fred og jeg har ikke lyst på gaver. Jeg vil ikke feire den på noe måte. Det skal være mørkt og kaldt den dagen. Jeg hater å kjenne hvordan dagene flyr og livet forsvinner som sand mellom fingrene mine uten at jeg kan ta tak i det.
Jeg håper på noen gode nyheter, og jeg håper inderlig det kommer snart. Trenger en liten opptur.

I mitt hodet er jeg fortsatt 25 år og trebarnsmor, mens i virkeligheten er jeg snart 28 og "bare" tobarnsmor.  Hvor ble det av de årene mellom? Det første året etter at minstemann døde er som en eneste stor tåke. Mye svart. I perioder var alt svart, nå finnes det hvertfall ulike sjatteringer av grått. Jeg husker jeg ville sove, men jeg fikk ikke sove. Evig jag og mas etter å få sove. Jeg prøvde alle virkemidler. Håpeløst virket det som. Det eneste jeg ville var å sove..

Ikke spør meg om år nr 2 for da gikk alt så forbaska fort. Det raste avgårde. Sitter her nå 3 år etterpå og
skjønner ingenting. Heldigvis er flere enige om at sommeren har gått fort. Så det er ikke bare meg ;)

Enkelte har spurt om en ønskeliste, så den skal dere få lide dere igjennom. Velger å ikke skrive eder og galle der, for den skal bare happy schnappy. Ta det for det den er..

Venter veldig spent på nyheter som sagt, og håper jeg har noe fint å fortelle om ikke lenge. På gjensyn.

mandag 2. august 2010

Turen gikk til Sverige!

som nevnt tidligere så skulle jeg og eldstejenta ta oss en tur bare for oss. Valget ble Gøteborg, Sverige og det var en flott tur.

Her følger noen bilder..
To dager på  Liseberg, men _mye_ kø, men vi fikk kjørt det som frøkna kunne ta. Det var det viktigste.

Her på vei til Gøteborg med buss, da deler av togsporet var under konstruksjon. Frøkna slenger seg rett ut på senga etter en lang dag på Liseberg.
 


,
 
                                            Her er vi på siste turen med Lisebergbanen


Vi var også innom Universeum, og der hadde de mange mange fisker og ulike greier som frøkna kunne leke med.. 
 
Når det ble oppdaget et veldig fint badekar på hotellrommet var det belønningen etter en lang dag med mye kø.

Det ble en veldig hyggelig tur med mye god mat, såre muskler, en lettere lommebok, og sist men ikke minst et savn etter minstemann. Så mange søte små barn som skulle kjøre setter i gang mange tanker.
Frøkna fikk bestemme alt vi gjorde og denne makten/ gleden vokste hun veldig på. Neste gang er det minstejenta sin tur.