torsdag 7. januar 2010

Latheten når nye høyder

når jeg lar være å oppdatere bloggen, for jeg må logge meg på hver gang. *grynt*

Må få fiksa det derre cookie-problemet.

Det er tid for vanlig hverdag igjen.. Skole,speidern, svømming, trening og jeg-vet-ikke-hva. Skal ned å trene i kveld, for da får jeg barnefri. Vurderer / vurderte å ta det i morgen, for da kan barna være på barnepassen. Hmmm... Drøfte det litt med apekatten mon tro.

Takket være nye regler fra NAV kan jeg nå gå til en optiker og velge en brille og glass, og sende regningen til dem. Herlig. Siden det var salg på innfatninger, og frøkna trenger nye briller så ble det mikroskopisk egenandel for helt nye briller og glass. Noen ganger må man bare like nav..
Venter på at brillene er ferdig any day now.

Det skjer egentlig ikke så mye i min verden. Jeg søker etter jobb, og jeg ringer litt rundt, så får vi se om det skjer noe snart. Man kan bare ikke gi opp. Det var godt å ta en liten pause i jula.

Jeg er i litt beklager-at-jeg-lever -og- tar-opp-plass-på-jorda-humør. Det finnes bare en av meg, og takk for det si. Jeg sliter litt med å finne ut av hva jeg vil i alle ting. Hvor vil jeg bo, hva vil jeg gjøre, hvordan vil jeg leve. Jeg har aldri helt følt at jeg har hatt makten i livet mitt. Det har vært styrt av en ektefelle eller indirekte fordi jeg har barn. Nå derimot begynner jeg å kjenne litt på den friheten det er med å ha store barn, og kunne gjøre det jeg vil.

Så hva vil jeg? Helt tydelig vil jeg ha en jobb.. Så når vi går mot varmere tider så vil jeg finne et sted å bo. Det er ikke for gitt at jeg flytter til apekatten riktig enda, så jeg vil ha en back-up. Egentlig føler jeg at jeg burde bo et helt annet sted. Gjerne tilbake til der jeg bodde før.. Men det lar seg neppe gjøres. Hmmm...

Tanker er så dumme noen ganger. Jeg må seriøst finne meg noe å gjøre.. Dette kan man bli skrullete av. *kokko*